Ny daglig leder for Idrettscampus Bergen

9
.
June
2017

Randi Marie Berntsen (32) kommer fra jobben som daglig leder for Idrett Bergen Sør. Der har hun også jobbet som prosjektleder.

– Vi er svært glade for at Randi Marie Berntsen blir daglig leder av Idrettscampus Bergen. Hennes erfaring fra idretten, både som trener, utøver og leder, vil være viktig i jobben med å utvikle idrettscampus, sier idrettsbyråd Pål Hafstad Thorsen. Han er fungerende leder av styringsgruppen for Idrettscampus Bergen.

Hun har også jobbet som mental trener, coach og volleyballtrener. Berntsen har utdanning innen idrett og idrettspsykologi, og har spilt volleyball på eliteserienivå i Norge og Canada.

Randi Marie Berntsen starter i stillingen 1. november 2017

Om Idrettscampus Bergen
Idrettscampus Bergen skal styrke arbeidet med idrett, fysisk aktivitet og folkehelse i Hordaland gjennom å etablere møteplasser for kompetanseutvikling og -formidling.

Idrettscampus Bergen er et samarbeid mellom Hordaland idrettskrets, Olympiatoppen Vest, Sportsklubben Brann, Høgskulen på Vestlandet, Haukeland universitetssjukehus, Bergen kommune, Universitetet i Bergen og Hordaland fylkeskommune.

Les også sak om Idrettscampus Bergen i Bergens Tidene (Abonnement)